Menu Close

AIRE CONDICIONATS I CALEFACTORS

COOPER & HUNTER - INNOVACIONS CONFORTES

El millor sistema de calefacció manté la casa calenta a un cost mínim. És important triar la millor solució de calefacció segons les seves preferències i, per descomptat, també les possibilitats financeres. El nostre catàleg ofereix una àmplia gamma de solucions de calefacció diferents.

Necessites un sistema de calefacció complet?

Hem desenvolupat i instal·lat solucions completes per a edificis comercials, habitatges particulars i habitatges i apartaments a la Unió Europea.
Les bombes de calor d'aigua aèria calenta l'aigua. Tant l'aigua que circula pel sistema de calefacció com el subministrament d'aigua. Les bombes de tipus d'aigua de l'aire més potents i més potents poden combinar diverses fonts de calor molt diferents.

Per exemple, la calefacció de diferents sistemes de calefacció de sòls en diverses plantes i, a més de la construcció, la calefacció de l'aigua domèstica és una tasca senzilla per a una única bomba de tipus d'aigua d'aire sòlid. La bomba de calor d'aigua aèria és una bona opció si no és possible instal·lar una caldera o pellet, per exemple, en absència d'una habitació adequada contra incendis adequada per a una caldera de combustió o pellet adequada. De vegades, una bomba de calor d'aire es quedarà amb una a l'interior. Això sol passar en edificis més grans i de diversos espais, quan l'aire ja no pot moure-se prou lliurement entre totes les habitacions. Amb el moviment de l'aire, la calor no es distribueix uniformement en qualsevol lloc que la necessiti.

En aquest cas, l'elecció correcta és una de les bombes de calor d'aire més potents amb diverses parts internes. D'aquesta manera, les parts internes de la bomba de calor es poden instal·lar en diferents sales i, per tant, es distribueixen el calor de manera més uniforme entre les fonts de calor, si es permet una font de calor.

AIRE A BOMBES DE CALEFACCIÓ I AIRE CONDICIONATS
Les bombes de calor de l'aire recullen la calor necessària de l'aire exterior, que és 4-5 vegades més eficient que la calefacció elèctrica. Les bombes de calor de l'aire són tant addicionals com fonts de calefacció independents.

BOMBES DE CALOR AÈRREC COOPER & HUNTER
Oferim bombes de calor "Cooper & Hunter", que segurament són les més adequades per a les vostres instal·lacions. El preu de les bombes i els condicionadors de calor aire-aire també inclou la formació de l'usuari i les instruccions d'ús. Per a les bombes de calor, també oferim diverses peces internes i un conjunt de peces externes.

CONSTRUIR EL SEU PROPI SISTEMA AMB HOTJET

HOTJET és fabricant de bombes de calor. Estem produint aire a aigua, salmorra a l'aigua i aigua a l'aigua de 2 a 100 kW. Les nostres innovacions en tecnologia i serveis ens han convertit en un dels líders del mercat de la indústria.

Les bombes de calor HOTJET representen un mètode respectuós amb el medi ambient de subministrar calor a una casa familiar. A més de protegir el medi ambient, també estalvien diners perquè ofereixen el mètode de calefacció menys costós disponible avui. Una bomba de calor és una font de calor automatitzada (com a calderes elèctriques o de gas).

Una bomba de calor no requereix combustible, no produeix emissions. És absolutament segur (no hi ha cap risc d'explosió, incendi o intoxicació). La seva instal·lació és bastant senzilla. No és necessari disposar d'una connexió de gas, pagar taxes mensuals o dur a terme inspeccions regulars d'electrodomèstics de gas.

La bomba de calor s'ha dissenyat per a la calefacció d'aigua en sistemes de calefacció existents i nous. L'aigua calenta sanitària es pot utilitzar no només per a la calefacció, sinó també per a l'aigua de procés de calefacció. Durant els mesos d'estiu, també es pot utilitzar per a la refrigeració.

La bomba de calor es pot utilitzar per assecar ambients humits. Quan s'utilitzen bombes de calor d'aigua a pressió per a la fusió, la temperatura de l'aigua calenta ha de ser d'almenys 18 ° C. Les primeres 2 temporades de calefacció en estructures noves o renovades poden tenir fins a un 50% més de consums de calor, que han de ser coberts per una font bivalent.

El consum durant l'operació es pot reduir recollint calor des d'un "ambient fred" i "transformant-lo" a una temperatura més alta. L'energia recollida d'aquesta manera és gratuïta. Les despeses d'operació estan relacionades amb el consum del compressor i altres parts elèctriques: regulació, bombes de circulació, ventilador, etc. La relació entre l'energia elèctrica consumida i recollida és variable. Es denomina factor de calefacció (COP) i el seu valor és, depenent de les condicions donades, dins del següent rang: 1,5-6 (8).

Durant el mode de calefacció, l'energia es recull des de l'ambient exterior i es transfereix a l'aigua de calefacció. Durant el mode de refrigeració, el sistema funciona a l'inrevés, és a dir, el calor es recull des de l'aigua de calefacció i es descarrega a l'entorn exterior o es recupera i s'utilitza en un lloc on es requereix calefacció en el moment donat.

0

Cistella de la compra