Menu Close

PANELLS SOLARS I LA NOSTRA FÀBRICA

ENERGYSTONE - FABRICANT DE PANELS SOLARS A L'EUROPA DEL NORD

EnergyStone és líder mundial en solucions de mòdul solar personalitzat. Amb ofertes de productes molt variades, EnergyStone compta amb l'experiència provada d'agilitat i enginyeria per assolir els objectius associats de gairebé qualsevol capacitat. Amb més d'una dècada d'experiència en recerca i desenvolupament de semiconductors i energia solar, EnergyStone s'ha posicionat com el principal desenvolupador i fabricant de productes i mòduls solars d'Europa del Nord.

La companyia utilitza una plataforma tecnològica alemanya exclusiva i propietària, que permet la producció de mòduls solars de baix cost a gran volum. I estem orgullosos de dir que la fabricació dels nostres materials i productes es fa a Europa. Des de 2008, EnergyStone s'ha centrat en desenvolupar tecnologia de mòdul solar a través d'un procés de fabricació a escala industrial.

Els elements de la tecnologia i el procés de fabricació de baix cost de la companyia inclouen plàstics duradors i flexibles per minimitzar els costos de manipulació. EnergyStone es posiciona per créixer mitjançant associacions estratègiques i identificació d'oportunitats completes de solucions solars que es transporten al mercat a través dels nostres socis i canals de distribució.

Construcció de qualitat

Els nostres panells solars es produeixen i fabriquen a Europa i cada producte es prova abans de l'enviament per garantir que tingueu la millor potència possible.

La vida útil dels mòduls fotovoltaics i la seva qualitat de producció es relaciona amb el procés de com les unions de cel·lules metàl·liques són soldades a la cel·la solar.

L'objectiu aquí era minimitzar la càrrega mecànica i tèrmica mentre s'adjunten les interconnexions cel·lulars, per evitar la ruptura cel·lular causada per l'estrès induït. Gràcies a la soldadura amb làser, les connexions duren molt més temps i la quantitat de microsatxes és gairebé zero.

Disseny personalitzat, enginyeria i producció

Anem a treballar amb vostè en disseny, enginyeria i crearem solucions d'energia personalitzades que s'ajustin a les seves necessitats. En 2018, EnergyStone produirà panells de colors que coincideixin amb el sostre o el color de la paret.

Hem desenvolupat panells que es combinen perfectament amb qualsevol tipus de teula. El sistema de sostre integrat exclusiu de EnergyStone combina un disseny modern sense costures amb practicitat.

Els mòduls EnergyStone s'instal·len directament en un batten de fusta sense necessitat d'instal·lacions o muntatges costosos. Treure les teules existents o construir una nova coberta del sostre. EnergyStone funciona de dues maneres sense les molèsties innecessàries.

Experiència líder en la indústria

Amb més d'una dècada d'experiència en la indústria solar, tenim l'experiència per oferir els millors productes i solucions possibles.

D'aquesta manera, es pot eliminar l'atractiu visual negatiu del sostre solar regular, oblidar-se dels panells de perforació que cloten bells terrats i fan que el sostre solar sigui bell i assequible, eliminant l'excessiu.

Servei d'atenció al client

Creiem en un servei excepcional d'atenció al client abans, durant i després de la venda. Oferim als nostres clients una capa addicional de seguretat oferint garanties de producte líder a la indústria.

Per parlar amb un membre del nostre equip de vendes, truqueu al +34 679019096 o visiteu la nostra pàgina de Contactes i ens posarem en contacte amb vostè.

A mesura que la indústria solar i el mercat dels panells solars evolucionen ràpidament amb noves i emocionants tecnologies, SolarAir continuarà sent el líder escandinau en la creació i fabricació de solucions solars úniques i personalitzades.

Trobeu una galeria on podeu veure "Com està fet".

Coberta solar amb aspecte net que reduirà les factures mensuals d'energia? EnergyStone va néixer per quedar-se.

0

Cistella de la compra